Biografieën

© Lot Doms

ANS VAN DEN EEDE
(*1986) studeerde dramatische kunsten aan het Rits in Brussel en studeerde in 2008 af als actrice. Ze werkte sindsdien o.a. met Brussels theatercollectief Tristero, CAMPO (regie Lies Pauwels en Ben Benaouisse), Abattoir Fermé (regie Stef Lernous), Catherine Baÿ (Parijs performance-kunstenares) en Compagnie de KOE. Sinds 2018 is ze ook praktijkdocent aan de dramaopleiding van het RITCS.

© Lot Doms

WANNES GYSELINCK
(*1980) studeerde klassieke talen aan de UGent, doceert aan KASK/School of arts (opleidingen drama en muziek), was tot 2019 kernredacteur bij rekto:verso, en werkt als schrijver, dramaturg en theatermaker met o.a. Stefaan Van Brabandt (Socrates, 2015; Marx, 2018), componist Ari Benjamin Meyer (Forecast 2020), en schrijft als freelance publicist over de kunsten.

© Lot Doms

LOUISE VAN DEN EEDE (*1985) studeerde filosofie en journalistiek. Na haar studie begon ze in het artistieke veld te werken als freelance dramaturge en regie assistent bij o.a. Miet Warlop, Pieter Ampe (ROSAS, CAMPO) en Jan Decorte (Tanzung en Much Dance). Van 2011 tot op heden is ze ook actief als extern jurylid voor de toelatingsproeven en bachelorproeven van de opleiding Drama aan het KASK (School of Arts, Gent).

Medewerkers:zakelijke leiding Geert Vandyck
techniek Bart Mommerency
productionele ondersteuning: Laura Arens